Škola bruslení pro dospělé 2019/2020

07.08.2019 12:52

Tímto zveme všechny milovníky bruslení na školu bruslení pro dospělé, která  začne v neděli 6. října 2019  a bude se konat vždy v neděli v odpoledních nebo večerních hodinách a to až do konce února 2020 (škola neproběhne v neděli 20.10. 2019 z důvodu hokejového utkání žáků).  Přesný čas lekce najdete na https://www.tsdvur.cz/ , přičemž označení pro školu bruslení bude KRASO 15+. Škola bruslení je určena pro všechny, kterým je 15 let a více, přičemž díky podpoře Královéhradeckého kraje a města Dvora Králové nad Labem bude vstup pro všechny studenty do 26ti let zdarma. Cena permanentky pro ostatní zájemce činí  1500 Kč (lze zaplatit i  jednorázový vstup v částce 100 Kč); pro rodiče stávajících nebo bývalých členů Krasobruslařského klubu Dvůr Králové nad Labem  platí zvýhodněnou cenu za celý kurz ve výši 500 Kč.   Všechny aktuality ohledně školy bruslení pro dospělé (včetně přihlášky a plánovaných akcí) naleznete na webových stránkách klubu: https://www.krasodvur.cz/brusleni-dospelych/.  

Cíl  kurzu: naučit se bruslit, případně se v bruslení zdokonalit; seznámit se se základními prvky krasobruslení;

Předpokládaný počet lekcí (včetně silvestrovského bruslení 31.12.)  je 17 – 19 lekcí.

Pokud máte zájem pořídit si pro Váš nový koníček nové brusle, nejlepší rady a péči získáte v prodejně ICEDREAM: https://icedream.cz/

Jakékoliv dotazy týkající se kurzu můžete zaslat prostřednictvím e-mailu: projekt-bruslicka@seznam.cz

Krasobruslařský klub Dvůr Králové nad Labem

Vyplněnou přihlášku stačí odevzdat při kterékoliv lekci školy bruslení osobě, která kurz povede. Úhrada permanentek bude probíhat také na kterékoliv lekci školy bruslení pro dospělé.  Studenti do 26ti let (kteří se prokáží platným průkazem studenta) mají vstup zdarma.

Přihláška ke stažení