Pohádka na ledě dopadla na výbornou!

30.03.2017 08:36

Pohádka na ledě – ohlédnutí

Ve dnech 22. a 26. března t.r. se na zimním stadionu ve Dvoře Králové n. L.  uskutečnilo vystoupení členů klubu a některých rodičů s názvem O dvanácti měsíčkách. Účinkujících bylo opět více než v roce předcházejícím (50!) a diváků také o něco více než v roce minulém, přesně 942.  Vystoupení bylo velmi zdařilé a jeho záznam si účinkující  budou moci prohlédnout na DVD, které nejdéle na konci t.r. od klubu obdrží jako dárek.

Nácvik představení započal na konci února t.r. a od poloviny března se velmi zintenzivnil. Děkujeme  všem trenérům,  rodičům a členům za trpělivost s nácvikem, věřím, že potlesk a hojná účast diváků za to stála.

Část prostředků z výnosu z vystoupení bude použita na úhradu nákladů na letní soustředění v Trutnově (20.8.2017 – 25.8.2017), díky čemuž se možnost účasti na tomto úvodním letním rozbruslení otevírá pro všechny členy klubu, které krasobruslení baví (cena soustředění je oproti cenám jiných akcí „v oboru krasobruslení“  tohoto druhu v naší zemi velmi nízká: 1700 Kč;   pro děti předškolní: 1100 Kč, cena nezahrnuje dopravu – cca 200 Kč/týden a stravu – 100Kč/den).

                                                                       Výbor klubu KK DK

Obsáhlá fotogalerie z vystoupení zde...